Celý záznam je dostupný na PATREONU

Zdeněk Pohlreich: Pro KFC mám slabost, ale kuřata u voleb nechci (podcast)

Zdeněk Pohlreich – moderátor legendárního Ano, šéfe a šéfkuchař několik restaurací. Povídali jsme si o jídle, o rozvozech (Damejidlo, UBER eats nebo Wolt) a také o budoucnosti stravování. Snažil jsem se vyhnout otázkám, které dostává pan Pohlreich všude jinde. A jsem rád, že se rozpovídal i o politice. To je prostě výhoda podcastu. Že se host uvolní a řekne věci, na které není jinde čas.

https://www.pohlreich-rozvoz.cz
https://www.zdenekpohlreich.cz

Automatický transcript

Minuta: 0
Viděl jsem žábu bušit pěstí do zdi si hráli na skály stíhačku couvat a teď vidím vás v mém studiu. Tak ještě jednou Dobrý večer. Vítám vás to dobrý večer. Já mám pro vás to překvapení normálně psát. No já jsem přemýšlel, že mám něco uvařím a král a říkal jsem se, to by bylo jako. To byste nechtěl prostě Jo, jo a dívejte co Normálně mi dneska to je super. Děkuji Víte co to je. Nevím, co v tom je nevím, no. Jsem trošku za blbečka. Tohle to je vlastně z vašeho rozvozu rozváží té jídlo, že jo a tak jsem se na tom eshopu Na Klik, ale říkal jsem si, že by to chtělo něco, co nám vydrží do večera a zjistil jsem já. To je to rozbalíme, jo. Já jsem ještě taky neviděl. Jsem zvědavý zjistil jsem, že tam máte normálně na férovku. Dívejte
Minuta: 1
se tě bábovka bábovka. Ale tak dáme pavlíčka se vám všem omlouvám, tak jsem si objednal bábovku. Ano a musím říct, že to dá trošičku jiná zkušenost, než ty, když to objednává v aplikaci prostě zavolám mi pán a říkám to chcete doručit, tak jsem se s ní domluvil, že vy jste spustili rozvoz taťka. Nejsem vlastně začali vozit nějaké věci jsem původně jako chtěli vlastně vozit ty věci úplně studený jenom připravený, aby jsi to ty lidi mohli doma sami. Připravit ale zdá se, že lidi jsou trošku pohodlnější a že i když to jídlo před dostanou jako jako hotový, tak je to pro ně příjemná příjemné někoho si zpestření. No příjemné příjemný zkušenost imperiální bezlepková bábovka já no. Trošku jsem to tam nedomyslel, jak to
Minuta: 2
v těch rouškách ochutnáme. No, no, to se bude muset to vymysleli jiné na nás, jak se jí skrz trošku asi a to je ale krásná tamto velký povedla. No vy jste ale když to bylo teď v lednu pana Krause, tak vy jste říkal, že jako rozvozy nenávidíte úplně No, to je pravda. A tak co se vlastně jako změnila, že teď děláte. No tak co se změnilo je jasný, že jo, tak jako naše restaurace byly přes noc jako uzavřený a myslím museli najít nějaký nějaké o jakou alternativu co co jako budeme dělat, že jo, tak samozřejmě ten rozvoz. Je i víckrát asi v tuhle chvíli se nic moc jiného dělat nedá, takže jsme se tomu věnuje nějakým způsobem a pořád trvám na tom, že to jídlo, které se strčí do té krabice a odveze se někam, tak zdaleka nemá stejnou kvalitu. A tenhle ten mít ten zážitek je prostě třetinový s Bídou, ale bohužel
Minuta: 3
s dobou ne, myslel jsem si, že to kdy jako zažiji vůbec tohle já osobně to nemám rád a a celá celý ty věci, který to obklopuje ty slavný rozvozy. Tak jsou mě chce proti srsti, ale co tím myslíte? No myslím takový to, že prostě ty v rozzáří v té restauraci. Jako docela solidně a koš Kubou a myslím si, že ty marže jako nebo takové ty provize jsou úplně neslýchaný. Takže jo takhle jako vozíme si ty věci sami, protože já jsem se zařekl, že jim žádné peníze, nikdy v životě nedám. A to to radši nebudu a vůbec než bych to musel vozit přesně a ale samozřejmě chápu, že jsou lidi, který to vidím jinak než já. A my chutím ty peníze dát a určitě jich není málo, ale ale já nejsem v tom byznysu prostě 48 let, abych na starý kolena dělá blbečka nějakému fešákovi, který si to strčí do batohu na zádech někde zítra neodvezl. Myslíte
Minuta: 4
ty služby typu prý Dáme jídlo a tak holt typicky. Dáme jídlo tyhle věci a můžete prozradit, kolik oni si berou těch procenta k Co já vím tak jako i mečící ti prosím provizi z té ceny OK. Myslím si, že nevím to do detailu, ale myslím, že kasíruje ty zákazníky o něco druhé strany. Takže oni berou si myslím něco z obou stran, ale nepočítejte mě za slovo. Já nevím. Já si zajdu nevím já dávám někdo volal, jestli to chceme dělat a já řekl i ty čísla, tak jako jsem řekl, tak to dělat nebudu. Tam je na tom paradoxní toho, že. že se platí ta provize i ty jsou DPH který na tom je což úplně bizarního ne ale tak jako je tohle je to tak ani hromadu lidí to baví dělat ať si to dělají každý má svobodu se rozhodnout já ten jejich kšeft samozřejmě jako nechci proti tomu vůbec bojovat ale ale myslím si že by jsi přijet ta částka je prostě naprosto nepřiměřená jako
Minuta: 5
jedna z věcí co se mám pro ně napsat do titulků že jo vy jste šéfkuchař z té moderátor spisovatel vlastně píšete kuchařky nejnovější nezaměstnaný Tak máte pořád chodí které uvedete že jo ale jste podnikatel mě Přemýšlím nad tím jestli jako vás neláká naopak ta Podnikatelská příležitost Tady v tomhle tom že byste vyloženě třeba plátno začal dělat konkurenci tady těm lepším službám že byste to začal dělat jen velkým že byste měl jenom kuchyni bez pronájmu u mámy a a my si dáme zimě člověk jako musí Aspoň Já to mám tak, že mi ta práce taky potřebuje trochu bavit. A mě jako na našimi na naší práci baví ten kreativní proces, že vytváříme něco prostě z nějakých suroviny. Dáme nějaký výrobky a a b and o procesu můžeme ukázat jako jestli to umíme líp nebo hůř než někdo jinej. A do tohohle toho vidění jako podnikatelského se rozhodně nemůže vejít to, že mě někde nějaký kurýři to
Minuta: 6
budou vozit z bodu. A do bodu B to není nic pro mě jako já to říkám znova. Rozumím tomu všemu ten kšeft takovou 30 výborný pro ty lidi, který to maj Prima beze mě. Já já jako na tohle to zvědavý fakt nejsem. My už jsme si to se to jde o ty krizi trošičku bavili před vysíláním a teď jako spousta lidí říká takové to, že vlastně ta krize umožní, aby se pročistil ten trh jo, že firmy, kteří nejsou ochotni přistoupit na nové věci a nebo změnit se, tak na tom budu hůř než Elektrodynamicky na to umí reagovat. Myslíte si, že to pročištění trhu? Jako je i a je to dobrá věc. No já myslím, že tohle je trochu moc tvrdý jako jako samozřejmě a já myslím, že ten normální běžné její běžný ten ten podezření trh nebo Taft to Free market Economy to jako v pohodě si myslím, že na těch pročišťovací v procesu v sobě skrývá celou řadu a myslím, že jich je takhle akorát
Minuta: 7
a a tohle to co se stalo teď, tak si myslím, že je to jako daleko větší malér a a si neumím představit, že se z toho někdo může radovat jo jako dobře. Určitě to bude příležitost pro ty, kteří. Se chovali v minulosti nějakým způsobem zodpovědně nejsou nejsou úplně jako ztracený, že jo. Ne na půjčovali si hromady peněz, tak jako určitě ano, ale přizpůsobit se jako to je samozřejmě otázka jo. Co znamená přizpůsobit se a a jako jestli si znamená přizpůsobit se to, že že jako mně bude někdo další diktovat, jak já mám dělat svoje podnikání, nebo se bude se někdo tváří, že se bez něj jako neobejdu. Tak jako já samozřejmě zvědavý nejsem, ale jako tím, když jsi to ty rozhodoval, dejme tomu, ale já se nechci bavit o nich a já jim to přeji vydělávají na hlouposti a lenosti lidí jako to je naprosto legitimní přístup. To je v pořádku, ale určitě
Minuta: 8
doba jako pokorna virová určitě přinese obrovskou spoustu příležitostí spoustě lidí. Já jenom doufám, že je ty věci budou prostě stát na nějaký solidních základech a že to nebudou prostě takový ty ty ty rychlo nápady, který jako to budou tu situaci. Třeba ještě zhoršovat, vy mi chcete říct, že se nám vypnul tady telefon a vy nechcete říct, že prostě okamžiku kdy večer po práci, tak se vyvalím u televize a Objednám si v obrovskou půl metru pizzu, takže to ze mě dělá lenocha. No tak jako v zásadě se asi dá říct, že ano jako nebo jestli vám to připadá jako aktivní jako je aktivní trávení času opravdu Ale jo jo, jo, já tomu rozumím, jo, mám to taky rád jako já. Myslím, že nás nás lidi jako definují naše hříchy a naše naše jako v poklesky okrajích se bavíte vy. Já to mám taky rád jako já,
Minuta: 9
nechci tady v nikomu jako ukázat potom jak má žít svůj život, ale že to že je to prostě jiný příběh než než když si sednete někde do té hospody, tak to Jasná věc, ale doba je taková. Já doufám, že je to prostě nepřejde do toho, že že se jenom bude prostě futrovat ten lidem to jídlo a oni to prostě budou jíst u té televize. No já si myslím, že restaurační Business Jakkoli. To zní jako velice nadneseně a pateticky, tak taky nějakým způsobem výraz nějaké kultury života v té které zemi. Já bych já bych si strašně nepřál aby to skončilo tím že budeme prostě abych tak řekl zavážet někomu jako k puse jako kolečkem jako to se to se mi v to se mi fakt nelíbí ta představa Mám rád restaurační byznys je to můj život Celý kdy jsem v životě nic jiného nedělala a že se to teda v poslední době zjednodušilo
Minuta: 10
na to že se otevře plastová krabice a z toho se to ví tak jako to je smutný příběh Ono na druhou stranu ty pokud se zvedne objem tady objednávek přes internet tak prostě když přijede babička na návštěvu tak i neobjednám jídla v krabičce že jo ale Objednáme si ten taxíkem zajedeme si do nějaké té dobré restaurace v Jaroměři říkám že tam můžete musíte se krát týdně jako nebo nebo já nevím co ale jako máme všichni okamžiky kdy se nám nikam nechce A zvednout ten telefon je prostě řešení jako rozumím tomu docela určitě ale jako Já jsem dva to mluvím kvůli tomu, že já jsem na tomhle svůj podnikání nebo naše podnikání, abych byl přesný nikdy nikde je stavěla na doufám, že to nebudu nebudu donucení to udělat ani v budoucnosti, takže teďka Pohlreich rozvoz jako reakce na tu situaci a nějaká náplast, kterou si zvolíte zoufalství jako v zásadě. Jo a si myslím, že
Minuta: 11
mi prostě platíme nějaké lidi, že jo, klidně potřeb těm lidem potřebujete dát nějakou náplň pracovní a samozřejmě Tohle je nějaké řešení jako jestli na tom vyděláváme peníze nebo nevydělávám a velký zase teda se to si rozhodně myslím, že nevydělávám a slyšel jsem dokonce názory, že to ty restaurace skvěle zvládají, že prostě co jsi byla sází do té krabice, že to je báječné, ale já si to rozhodně nemyslím teda, že to jen dvě. To je ten případ jako ty roušky mají strašnou nevýhodu, že hledám zájem nevidím, jestli ten druhý se směje nebo ne, takže to řeč těla trošku ale mě by zajímalo když už si objednáváte něco a nechte si objednával Haha Tak máte v těch že jo v té aplikace Kam máte na výběr ty různé typy kuchyni a on mi dal byste si čínu Indii pizzu Burger anebo českou klasiku Co je vaše nejoblíbenější podle
Minuta: 12
mě určitě jo myslím že to je že to že se to dá vozit jako celkem nezměněném stavu téměř tak je určitě jedna z věcí která zatim rozmachem text pizzerií a toho celého pizza Business určitě stojí Jo to jídlo prostě dobře cestuje nekomplikovaně vizuálně se to téměř nezmění jakožto převezete někam zatímco když tam dáte v indickou na to taky vypadá všelijak vždycky je tak tomu Já nemám plnou důvěru jako teda popravdě máte na ně krabičce tu omáčku že tam teď je tam teda prostě tajné Já nevím Nevím. Já myslím, že třeba třeba docela dobrý jako fastfood nevysuší jako dobrý, tak myslím si, že máš k můj kámoš jako Marek Horák, který má U Kanálky tamhle yamato's naší bývalou japonskou restauraci. Tak v podstatě si myslím, že funguje velmi dobře, protože to jídlo cestuje kvalitně česká kuchyň, když to dáte ty krabice. Pak to z té krabice
Minuta: 13
vyndává. To je tak se tak je to všechno jenom ne jako apetitlich, jak se říká hezky česky a hromada těch jídel jako prostě tim trpí jako dobře nutriční hodnota zůstává stejná, ale já si myslím, že prostě restaurační kuchyně je taky o tom, jak to vypadá, jak se to jí a já docela určitě nejde nejde jenom o tu hmotu nebo od nebo ten kalorický příjem asi. Pizza dobře cestuje, to mě napadlo, to je to je dobrý Point, kdy se vám naposledy stalo, že jste se něčeho přejedl, dělám ten a já jsem málokdy přejídáme a to je takový pocit, který a hrozně moc nemám rád, i když je to jídlo dobré je, když jeho hromadné speciál. Míval jsem to, když jsem byl mladší teď posledních pár let doopravdy jako se snažím jako nebo Nesnažím vlastně Celkem se mi povedlo jsem si vždycky najíst tak jako přiměřeně. Jo nemám to tak, že bych s něčím že bych žes mi něco hodně chutná, že bych to musel sníte sníst jako kopec. Ne já to jste vlastně
Minuta: 14
říkal. Ano šéfe často tím restauraci vím, že pro studenty a mladé lidi, tak je dobré, když je toho horách, tak já jsem blbec jasný a starší lidé, tak preferuji. Řekni mi tu kvalitu nad kvantitou dám. Zřejmě je to víte, že jo. To mládí je divoký velký výdej všechno, že jo. Prostě vývoj fyzické i duševní všechno líp vám to spaluje, že jo. Samozřejmě čím se stav. Tak si v tom životě přece jenom můj mít a trochu víc vybrat věci, které jsou aby takže fajn novější a lepší, já už už vám tolik nejde o tu tu tu hmotu a o ten oběma chcete spíše na tom pochutná to jak to jsem zvědavý, kdy dospěji, protože mám furt máte čas. Kolik vám je 30. No tak ať se spoustu to ještě můžu ohledu nabírat ještě 15 let. Máte čas ještě. Veneto reichu a měl jste někdy netopýří polévku jsem neměla. Já bych to do pusy nedal. Já teda musím říct, že že pro mě Irence
Minuta: 15
nejpříšernější zážitku jako během téhle té krize, která teďka tady funguje, tak tak bylo to když jsem viděla. Jaký záběry z té tržnice z toho stolu chanut týden přijde naprosto neuvěřitelná věc. Že Že jako organizace typu světová zdravotnická organizace a spousty dalších lidí jako bez bez nějakého prostě bez nějakého pocitu, že je zapotřebí s tím velice důrazně něco udělat prostě přijmout to, že existuje takováhle věc jako já jsem o tom přemýšlel. Já nevím Srdce si to jednoduše, že budete sedět letadle a budete vedle v obce Rádlo vedle vás bude sedět někdo po kom. Víte, že tam byl včera na obědě, tak jako budete mít chuť si od sednout asi s největší pravděpodobností. Já si myslím, že moderní doba středověk se nemají moc dobře se nemám moc míchat dohromady a a ten a ta korektnost jako s kterou budíky, které se Jako toleroval
Minuta: 16
o váš dost do stavu, v kterém jsme dneska, tak si myslím, že je jedna z příčin. Proč proč jakoby vlastně ten průser stal tak velké, jak se stále. Myslím, že to nebylo vůbec nutné. A v jakém slova smyslu myslíte korektnost a tady no, tak jako nemluvilo se o tom nikde, že jo. Jo, všichni se o tom báli mluvit jakoby mluvit o tom, že někdy na světě Prostě existuje taková věc, že by asi bylo lepší, kdyby kdyby jsme se tomu nějakým způsobem nevystavovali, že jo. Já myslím, že tohle je víc než jasné a já jsem plně chápu, že jsou určitě protistrany s kým asi složitě jedná o těchhle věcech jako ignorovat, jestli se to mělo já, já nevím převládá názor, že za tu krizi někdo může. Já si myslím, že to že z ní již nikdo nemůže. Já si myslím, že někdo může někdo za ni může Myslím si, že jako ten zdrojové je to jasný podle mého soudu a A a za ten za ten obrovský rozmazat a rozsah, kterým se to jsem dostal od tak prostě může právě jako můžou právě
Minuta: 17
tyhle ty věci typu korektnost, že se nemluví o věcech, o kterých se to zrovna úplně nehodí a neochota jako prostě se k tomu nějakým způsobem postavy jsou to určitě svým způsobem trošku Jaká ignoraci věcí, nebo jakou rezignace na no vlastně na ty úkoly, který ty lidi na ty z odpovědných místech. Třeba mají jako já nevím, já to já jsem jak říkám, já jsem vyškolený jako hygienik. Já mám teda diplomovaný, že jsi si že jo, což je v se tomu říká a co jako prostě ty kritické body obnovitelný, že přijede takového se může stát. Pro mě je to pro mě to naprosto nepředstavitelná věc. No aby jste to dneska zmínil, že vlastně to jídlo je kulturní záležitost trošičku, takže To mají vlastně trošku i v rámci ty kultury. Ne, ty trhy takhlenc otevření ti to střílí to středověk
Minuta: 18
asi ne. Myslím, že se dá mluvit o kultuře. A já jsem že nejsem dost chytrý na to, abych věděl na to jak nakrmit jako prostě 15000000 mega poli nějak jako ale ale že ty že že to ohnisko tuňáka si tam jednoznačně dříme rok, co rok si myslím, že videí a já si Škoda, že se na to prostě muselo, že se to muselo řešit až takovýmhle způsobem. Někdo by mohl říct, že tady teda jsou ty čínské trhy, kde jsou polomrtvý zvířata a tak dále jo, ale na druhou stranu, když se pojedete podívat do nějakého českého velkochovu to takového jako toho faktech ty jo, tak tam ty podmínky taky nejsou úplně vyleštěné a krásný no, ne ne ne, myslím si, že asi ne jako nevím. A snad nikdy nebyl nevím jako. Samozřejmě, já já si nemyslím, že takové ty tradiční velkochovy, tak jak se to prezentuje,
Minuta: 19
že jsou něco jako dobrého tohoto jako to mě nech, to mě jako nepochopíš. Pat ně jo, ale přece jenom si myslím, že je jakoby ty zvířata trpí během toho chovu, tak minimálně to zpracování je docela dobré hygienické úrovně, že jo ty fabriky. Všechny jsou dneska je to všechno vzniklo za posledních pár let, tak jsou vlastně jedny z nejmodernějších jako v Evropě, že od Iggy nízký standardy jsou fakt vysoký hodně a myslím, že se dá určitě oddělit. Jakkoli to zvíře prožije mizerný život. Tak jakmile to prostě ta smrtka je pro něj vysvobozením, tak jakmile to zvíře je poražený, tak si myslím, že to zacházení s tím dál. V tom procesu je relativně na vysoký hygienický úrovni rozhodně ne na úrovni krávy vlas rovnat s tím co po čem se tady bavíme chápu a vy byste byl pro zákazu alkoholu, ale já vám to řeknu mu kuchařku šťastných zvířata a jako prostě chutnaj vypekl jo. To je jasný, já rozhodně
Minuta: 20
nejsem nějaký zastánce hnutí typu zakážeme všechno o to nejde. Jo, ten svět se potřebuje najíst a potřebuje se najíst levně a jako prostě ty velkochovy bohužel svoje jiné řešení, jak ty lidi zásobovat ten protein má jako v nějakým v nějakém rozsahu, až až ti lidi budou natolik uvědomělý a schopný za všechno zaplatit tu vyšší cenu, tak to bude nádherný svět, že jo, ale jako mám pocit, že ta doba je v nedohlednu a že to prostě nestane a je to na zodpovědnosti každého jednotlivce jestli prostě si koupím něco takového nebo něco jiného A já říkám to by potom ty kuřecí stripsy v KFC nastaly prostě 15 Kč jeden ale stále by 50Kč si musíte představit jako Jo mimochodem jako by bylo asi možná že by to chutnalo odeslat jako jo ale mimi a takovouhle drůbež neprodáváme prodáváme jako
Minuta: 21
zvířata Které jsou aspoň nějakého volného výběhu se snažíme do maxima a vidíme to takhle a prostě já myslím že to velice prozaický přístup jo toto zvíře prostě když s ním zacházíte dobře tak prostě jednoznačný že ta kvalita prostě toho toho masa je lepší na to lidi člověk je v obchodech když si nakupuje maso tak může koupit to maso za stovku tak může koupit moc krásný kravičky za tři stovky čtyři stovky to tak jo A zas zas je to od Frekvenci, jak často to musíte mít, že jo prostě a tak dále, jako kdyby, když jsme změnil do KFC, tak by mě zajímalo jak obecně jako fastfoody McDonald's KFC. Nebo je to jako v zásadě. Dobrá kuchyně nemyslím. No možná je to úplně do prostě Dobrá kuchyně, jakože dělají nějakém slova smyslu dobrou kuchyni a nebo je to jenom dobrý byznys. To je dobrá otázka. Myslím, že dobrá kuchyň to asi
Minuta: 22
není takový se budeš se bavíme o McDonald's, tak myslím, že ne. Ještě tady v Praze a v Čechách je super, že v Americe. Je to ještě jiné kafe, jakože fakt omlouvám, ale akorát tam to je to budou na roboty do 10 let, tak to je bowdler lidi, to je jasné a KFC pro k. Já osobně mám slabost a skutečně jako mám jednou za měsíc za dva. Chuť si dát Prostě ty dva dva kousky toho tradičního receptu, tak chutě určitě správná, ale ale asi to jako výživově a gastronomicky se o tom asi nedá mluvit v nějakých jako nějakou nějakou abych tak řekl nějakým velikánský mu znání na druhou stranu je to je to. Skvělý produkt ve smyslu obchodním noc a určitě si myslím, že by spoustě českých restauratérů prospělo, kdyby si dali pár měsíců jako v nějakém takovýmhle podniku, protože to je
Minuta: 23
typy standardy jak hygienický, že jo. Tak v tak jako ty pracovní a ty návyky. Je tak to je prostě dotažený jde defakto jako k dokonalosti a funguje to velmi dobře, ale mluvit mluvit o nějakém jako uznání získala gastronomický asi není úplně na místě. Kdyby k vám přišel kuchař vinná nějaké výběrové řízení a vy byste viděl, že v céčku, tak byl třeba právě manažerem ve fast foodu, že prostě si prošel vším, ať nám do zemi, kde to pro vás znamenat něco pozitivního erwan. Záleží na tom, jak dlouho tam byl samozřejmě. Ale pokud ano, tak si myslím, že se může to být téměř jistý tím, že že to bude člověk, který bude mít nějakou pracovní disciplínu. Určitě by měl mít v sobě nějakou pracovní etiku jako ve smyslu tom, že jako umí chodit do té práce včas a umí jako spolknout nějaký jako problémy a samozřejmě z hlediska kreativního tam už bych si asi nebyl tak jistý, ale ale myslím si, že bývalý zaměstnanec. Jako nějakého fastfoodu,
Minuta: 24
tak si ne, tak si nemyslím, že že určitě by ho to měl automaticky diskvalifikovat. To rozhodně ne mně vyprávěl kamarádka, co práva dělala v Mekáči, že tam se začíná na salátek na studené kuchyni, že jo. Já musíte krájet tu zeleninu a je tam přesně dané pořadí, jak vy musíte krájet. A jak to musíte dávat do ledničky. Asi aby ne uschlá nebo nevím, kdyby mi to aby byla fakt čerstvá, na ona si spletla vyměnila okurku s rajčatama něco. Ne oni za to vyhodily, že prostě brýle. Jestli by ji vyhodili napoprvé. To nevím, ale toto toto nevím, ale fakt je ten, že je prostě Amerika to je americký systém, že jo. Američani mají prostě tyhle systém udělané tak, že že to může dělat cokoliv. Oni oni mě nezajímá jako nějaké osobní pocity. Toho člověka se to dělá a vy jste tam jako vy jste ten mozek rejhy Batima rukama jenom a a oni mají prostě zavedené celosvětový super úspěšný standardy určitě vědí, proč to o těch lidí, tak chtějí. A nechceš dojet, že bych si ji chtěl zastávat jako ale
Minuta: 25
ale prostě Hele, když to řekneš a je v že tam má být napřed salát a pak okurka, tak to má být na přes salát a pak okurka Aneto, co si někdo vymyslí, takhle to prostě No vy jste to řekl někde v rozhovoru, že vlastně vaření je trošku armáda, takže určitě ale jako jejich jejich nejsilnější stránka. Krásných udala prostě světový super Brandy. A to že oni jsou naprosto nebo téměř dokonalé konzistentní, že jo? A že Víte co máte. Víte, že to nebude žádná super bomba, ale buď. Víte, že to bude pokaždé stejný. A jakou máte že jo, že to já nevím. A kdo Tak máte vy si myslím velice férovou šanci je ten Big. Mac prostě chutná v Praze stejně jako v Amsterdamu nebo kdekoliv jinde a to v tom jejich obrovská síla. A ta právě tohle oni docela docílit, jenže oni mají ty procesy prostě propracované do nejmenšího detailů a já jsem se to naučil, když jsem dělal tenhle šéfkuchaře pro Marriott, což je obrovská Americká hotelová společnost jedna z největších na světě vůbec a tam je to samé. Že jo. Tamto jsou prostě
Minuta: 26
best practices. Company jsem byl potom se nediskutuje a prostě to dělá. Já jsem že to tak má být a procesy jsou důležité v tom v tom je to strašně pomohlo mé kariéře musím říct jak No mě by zajímalo ještě jakým způsobem myslí. že se jako bude pasovat budoucnost jakoby Gastro průmyslu ale nemyslím teď rozvoz nemyslím vyloženě ty samostatný jídla na vznikají dneska ještě nové recepty vůbec Nové chutě No a myslím že Asi jo Asi jo, ale ty myslím, že je to zasadit daný a já dám a vnitřní názor ten že všechno dobré opravdu už je asi vymyšlený, jo. A samozřejmě můžete tam přijít s nějakými kombinace má, ale jako myslím, že je to potřebuje po staletí vyzkoušené, že některé věci prostě dopředu. No dohromady jdou dobře a některé nejdou. A myslím si, že to jídlo. Vždycky má splňovat nějaký elementární aspekty,
Minuta: 27
aby tam byl správný poměr toho, jak to je. Slaný je kyselý trošku. A jak to křupe a tyhle věci. To si myslím, že daný. No já vám něco ukážu mě zajímalo. Takový dva produkty jo zajímavý prostě coca-cola Zero udělá tak, že má vlastně stoprocentní chuť, ale kalorický obsahově je to na druhé straně je prostě tady tohlencto pití, což je zase pití, který má takovou nějakou chuť a vy jste to vypil, ale je to prostě jako kaloricky úplně dokonalý a skvělý přesně ty živiny, co tam mají být, aby vás to jako zasytilo jo? To je takový prostě říkám, jestli Toto není budoucnost, že mi rozdělí na tu chuť od těch kalorických věcí. Já chci věřit tomu, že ne, co se mně týče, tak určitě ne, že jo. Já vím,
Minuta: 28
že je to dané, ale Vy mluvíte o tom obsahu, že jo? No já teď se podívejte na tu estetiku. Tohohle toho jakoby mise. Teri je třikrát za den do sebe kopnu tohle, že mám, že má být jako spokojený život a přece je přece o tom ten život není ne prokristapána, ten má být, kde je, kde je to tu umění. Kde je ta fakt manství toho kde kde je ta Kde je ta estetika, nebo kde je ten zážitek jako jaký Jo dobrý, ale u tebe, ale jestli mi někdo chce říct, že tohle budoucnost. Tak já se teda jsem rád, že se ti budou jsem si nedožiju nechte chutnat a jako říkám Business výborný jsou na to na věšení teda různé slogany, které jsem viděl, které jsou smíchu víceméně ano, ale samozřejmě každý to chce nějak prodat a tomu rozumím jo, ale tohle jsou amarouny jako běžný vyplatí horší.
Minuta: 29
Hele to je to sama. To já ne konzumu. Ani jedno ani druhé. Z tohodle jo, když jsme když jsme byli mladý a chodili jsme po mejdanech, tak jsme si říkali, že jdeš do sebe l&d se piv, že bylo pěkné, kdyby jsme si dali pilulku jednoho. Byli jsme ožralí hned, že by to bylo prima. Tohle se tomu začínal ublížit jako já. Já nevím mě to takovýhle svět nebaví. Aha, no řekl jste správně amarouny vlastně to je ono. To bylo vlastně taky sci-fi, já já to tady mám ve studiu, když prostě nemám. Když je nejhůř, to bych já byl raději o hladu. A to není zdravý. Prý jsem slyšel být to není, ale jestli je tohle zdravý, tak ať vy si říkají, že nebo tu mentální stránku toho od tady jde o tu estetiku to prostě to tělo není jenom o tom, co si dáte do žaludku. Toto je taky co prožijete, co vidíte, jaký z toho máte nějakou zkušenost a si myslím, že to není o tom prostě s něčím nacpat jako tak nebo nějak zahnat hlad. To jako já to takhle nevidím.
Minuta: 30
Dobrá zkusím ještě něco jiného teď Beyond meat, co to jmenuje. Je o to jaký umělé maso nebo No ono Zkoušel jste to. A co říkáte na ten výhled smutná věc jako syn způsobem. No já si myslím, že jestli to už musí. Takhle daleko, já nevím, jestli mě všechny tyhle ty. Tyhle ty aktivity typu, ne smema. Jsou umělé maso Vegan tohle všechno řeší ve vší úctě k tomu, že ty lidi to mají samozřejmě svobodu se tak rozhodnout. tak jsou milostně ne. To mě to vůbec nic neříká, jako to taková taková ta diktatura toho jako jak by ten svět měl být správně, myslím, že to stejně nikdo neví jako a a jestli jako vrcholem to snažení má být o že kuřata budou mít volební právo jednoho dne, tak jako fakt jako ale ale
Minuta: 31
jako se nesmím si ten jestli se pan Pohlreich dívá s Babicou v karanténě. Dneska se zaznamenal nejžhavější novinku tortillu s knedlíků a pak k babičce na YouTube na netflixu. Ano Šéfe je můj nejoblíbenější televizní pořad začátky ty první serkis a dělali úplně jako. Jakou hlavou proti zdi politicus to neuvažoval uvažoval. Jak vidí pan Pohlreich naše členství v Evropské Unii a sedí tam někde nějaká mladá nadějná komunistka za milion měsíčně. Jaký vlastně máte vy pohled na Krétu. srovnání tráva

Předchozí video

Kovy rozhovor : Svůj kanál už vůbec neberu jako odraz svého života |  Neurazitelny.cz | Stůl pro tři

Další video

#173 Etika nabíjení Tesla Supercharger (SCH) | Teslacek