Celý záznam je dostupný na PATREONU

Jiří Babica: Do bagety bych dal hořčici a mozzarellu. Aby to bylo křupavý (podcast)

Jiří Babica – legenda české kuchyně 🙂 Povídali jsme i vaření a jídle. Jak by udělal svoji vlastní bagetu? Proč nahrazuje suroviny v receptech? A co se bude vysílat na Babicově televizi? 🙂

BABICOVA TELEVIZE

Automatický transcript

Minuta: 0
Dámy a pánové našim dnešním hostem je Jiří Babica lidový kuchař a YouTube a ne babi, co já jsem si pro vás připravil na začátek takovou takovou věc, protože byste známými recepty a tak mě napadlo, že bychom tady takový jako jeden recept zkusili vymyslet jo, to by jako v kvíz. No taková improvizace trošku. To jsem teda zvědavý základní jako jídlo. Jo? Je to takhle bageta s různýma surovinami. Byla se poznává to, co by to mohlo být za jídlo a nebo co to je? A já bych vás poprosil, aby ukulele teda nemám přes vím, no a bagetka žije různě spolupráce s kuchařem, kteří a vymýšlí vlastně
Minuta: 1
nový bagety recepty, kdybyste takhle dostal za úkol vymyslet babicovo bagetu, co byste tam dal. Překrásný to nejdůležitější ze všeho je vždycky tu bagetu vidím takhle. Já neříkám, že v podstatě už bych to jako by najet jo, protože já to potřebuji vlastně na bageta. Mostě zase křupavá ohřátá tvrdá jako přímo, když si tohle jste třeba udělám, tak jí vytáhnu z trouby, aby byla prostě horká Jasně Okay ovšem v tom případě by jste tu mozzarellu, že jo tam dával. Zase studenou, takže já bych to moc celou tam dal taky. A no jo, pak bych si tam dal třeba tuňáka jo, tak bych si to na nějaký olivy papriky počítám a dal bych si do toho cibulku nakrájenou jemnou třeba Do Koutů jarní a dal bych si na to. A když ženskou
Minuta: 2
hořčici a dal bych si na to, že ti nějaký jako Sambal oelek. Nevím, co to je to samá Oleg. To jsou takové lehčí teda papričky, od který nejsou, tak pálí v tomhletom si asijská záležitost a mě to hrozně chutná ho prostě taková chilli papričky, jo, no takový lehký a jsou dvě vychucený jo, to se dá doma je potírat jíst prostě nádherně. No a bych to tam šoupnout, tak jak to je a prostě bych si to pořád celý, aby se mi to trošku ještě roste za peklo mám rád, ale prostě úplně mě fascinuje. Ty opravdu naprosto fascinuje, když někam přijdu jo třeba na nádraží a tam by to mají takhle v těch igelity, to je humus uložené a já furt vím, kdo to kup a to se nepočítá. Ale kupuji to nevyrábí, že nás benzinkách takhle v těch studených ty
Minuta: 3
regály tam trhu je spousta a já říkám, kdo to kupuje. Vždyť to přece není dobrý. A vy jste se někde nekoupil ve spěchu, abyste zahnal hodný a když nestíháte asi takhle nádraží, tak si koupím pivo, ne zažene hlad do V každém případě dle Tome. Jo, já mám jídlo strašně rád a vždycky jsem a měl rád a dávám si prostě hodně a to mi záležet nepřeháním to snažím se být kuchařem praktikem jo, ale tohle by v Německu nikdo nikdy neudělal. Bývám zabalil bagetu do alobalu. Jo? Vždyť jsi strašný nevím, rozjelo se to,
Minuta: 4
tak, já nevím před 15 20 lety nějaký že jo. To vymyslel a Stalo se to jako úplně jako tradiční české jídlo, ale je to hnus strašný, tak je to dobrý byznys, protože ono Jsou tam dvě kolečka salámu. Jako mně to není vůbec na Každopádně pane Babi, co tady tu bagetu jsem nevybral náhodou, protože tam je mozzarella a jaký vy máte s mozzarellou vztah. Jistě narážíte na můj výpověď. Kdysi dávno. No tak jasně jo mozzarellová nějak moc nemusím. No to je pravda. Jo fakt je, že prostě ta klasika, že ho tam dohnat už tam Zvoní to je dobrý zvonění na mobil. Jo? Není to můj sýr, který mám v lásce jo jsem kde, když to udělám dobrý v někde nebo
Minuta: 5
něco, že jo rajčátko, ale že bych to vyhledával. Jo dobrý na zapečení dobrý jo, ale prostě jsou fanatici. Mají to rádi manželka, furt to kupuje úplně Máme doma a já se tomu vyhýbá. Já mám tě rád věci, které mají nějakou chuť, no a tady s tím sýrem s jsi prostě nepotkali. Hezkej pružné. Hej v klidu, já se s ním Prima kamarádit, ale že bych si ho takhle dál toleranci, tam je takový někde. No vy jste Vy sám sebe na zítra. A to jako Lidovým kuchařem v klidu jen kuchařem v podstatě někdy moct světlo nenazval. Já bych se spíš nazval takového kuchařem praktikem. No dobrá. A co si pod tím mám představit to znamená to, že děláte jako rychlé jídla. To je ono, já prostě si myslím, že ať
Minuta: 6
to zní, jak to zní jo, tak když už to té kuchyně jdu teda jsem doma v kuchyni. No tak už přemýšlím, co zítra co pozítří, jo, takže já něco dělám a zároveň už si jen tak aniž bych věděl, co s tím budu dělat uvařím třeba pět brambor ve slupce v druhém kastrolu jo, nebo na tom Zličíně nebo jako přílohu nebo s tebou dělá jako placičku, ještě tam udělám ho tohleto krabiček nájem a takhle to vlastně pořád. Jo, že vlastně jedete takový jakoby nepřemýšlím, že to cíleně dělám. jo na čtvrtek tohle jo tak to si říkám praktika ta ta ta škola je taková že jsem vlastně že ho po těch letech v alcronu blbci 10 let jsem doufal že jsem
Minuta: 7
šel do Německa a měl jsem teda Všichni mě varovali nechoď tam je hrozná dřina buď mě jsem dělal tam budeš Jsi zlatá Praha Kde byl stále jídelníček tak já tam byl rok jo a dělal jsem furt jedno a to samé že rok a on ten jídelníček už 10 let tak furt Jo strašný jsem šel jinam na tom jste bylo o tom že ráno vstal šel nakoupit napsal oběd všechno prodal šel na už mezitím Vařil večeři a vlastně že to bylo každý den něco jiného dopoledne dělal já nevím 12 13 jídelna oběd a navečer jste dělali v 16 nějakých prostě jiných Jo a Bezpečnosti všechno od každého jakoby různé druhy jídel. No a Takže jste Abyste se furt neopakoval, tak jste průstřel jakoby vymýšlet vymýšlet vymýšlet, jo? A když to děláte 15 let a
Minuta: 8
ta hospoda pořád na 12. Pak řeknete na této sis udělal dobře. Jo, tak jsem si říkal, že to teda tady nějakou taky ukážu. No vy říkáte vymýšlet. To znamená vymýšlet nové jídla. To jako že si to vymyslel nový vymýšlení nových jídel jako takových samozřejmě tam je to jídlo je daný, ale já prostě chci motocestovatel, že jo, tak jsem zažil, že spousta zemí chodím prostě po těch normálních místech, kde se stravují ty místní do hotelu a chodím. No a z toho Já si beru jsem si inspiraci vím, že vím, že dnes by to nejedli musíte vždycky všechno něco. Jak vznikne jo si vemte, že prostě zabili mamuta. Jo a teď přišel nějaký dobrodruh, že jo teda vymyslel. Nejdřív tady syrové o tom byl najednou oheň, že jo a najednou někdo musel vymyslet sůl. Jo, tak
Minuta: 9
to osolil a ty Já nevím dvě třetiny toho rodu mu říkali, že je kretén. A ty jsi kretén, co to tam dáváš upadáme do dneška sůl, jo? Pak přišel někde paprika. Jo a vždycky byl kretén, jo. To znamená v Nikdy nic nebylo. Nikdy nic nebylo, kdyby mě někdo vždycky nepřišel a něco Nevyzkoušel. Je ti dobře nebo špatně, to je úplně ale je to nádherný aktivovat říká myslím, že musel někdo přijít na to, že namáčením hadru ve vodě zlato nevznikne, ale je to tak a pak mám je to jediný, který si přečtou jak Bejt a dělej jako ty chytrolíne, že když to nebude takhle, tak je to prostě špatně, no, tak proto jsem začal dělat tyhle ty jakoby jídla hlavně pro lidi, kteří žijí doma. Já jsem nikdy neřekl,
Minuta: 10
že Vařím pro restauraci. Asi vždycky říkáš, že Vařím pro lidi doma. Moje cílová skupina, kterou jsem si vybral je moje babička otec, který by strašně rád vařil, ale vůbec neuměl tím pádem lehce podat lehce ukázat, ale chce na nákup vyplatí stanice ukážu a přivezou mi to zítra z Chile, že jo prostě tak se buď vytahuju. Ano to jsem borec teda. To čumíte, co jsem udělal, já jsem frajer. No a nikdo si to neuděláš. No, tak samozřejmě tak zkouším. Něco se povede. Něco se nepovede, že to jako v každé Brandi, já já to babička neříkám náhodou. Moje babička je vaše velká fanynka, pozdravuj. A dneska se možná kouká, takže nevím, no, já jsem koukal na vaše. Já jsem koukal na 2 šichtu kanál, ke kterému se ještě dostaneme. Vy tam máte recept tortilla z houskového knedlíku. Což
Minuta: 11
vlastně vychází jsem to správně pochopil ze Španělské fritáty nějakého budu s barákem a teď Já rozumím tomu, co říkáte, že jako nějaký suroviny, co u nás nejsou dostupné, tak nahradíte něčím jiným a tak dále, ale proč to je frittata with a tě která má ten bramborový základ, tak se tam dal knedlík. Hele, když to vezmeme takhle, tak v tom případě tatarák je jeden a ten je z hovězího masa, takže už by nikdy nemohl být tatarák. Z lososa nebo vybít tatarák ze špenátu český tatarák ze všeho, když budou chtít. Je to tak no. Viděl jsi ráno a když budeme takhle ortodoxně na tom stát. No tak v podstatě je štrůdly. A blokuje jablkový a už by nikdy nemohl být třeba špenátový se sýrem, že jo s brynzou nebo s něčím to už neplatí, tohle
Minuta: 12
to možná platilo někdy před 20 lety, jo, když si dneska podívat a všichni to dělají Nota Bene, že prostě nevadí. knedlíky s vejci si dát a rád je to tak jak tam ty mladší už moc ne ale když to dobře udělaný knedlíky Tak je to fantazie prostě pamatuji z dětství Ty jo ale někdo to dělá kdo to je a ono to je není to dobré A tohle je naprosto fantastické že to viděl tak to vlastně spočívá v tom že to je dokřupava jedna strana je tam dáte vlastně tu šunku sýr tohle že jo čedar jsi nádherný dáte druhou stranu otočíte Vždyť je to skvělé jídlo a vy to prostě kraj teď to musí dát a okurkový salát nebo něco a na chatě nebo někde je to úplně úžasné vždyť já to nikam jsem neříkal aby to prodával Pohlreich v tom jo jenom jednu nedává
Minuta: 13
Já jsem člověk který si doufám ještě může dělat co chce A snažím se o to, prosím tě, to baví mě to nebavilo. Kdyby někdo řekl, že teď Kolik lidí má takový ty předsudky, že tak to má být a nějak jinak to nemá být. A už jste někdy takového potkal? To je strašný. To je opravdu strašný. Takovýhle lidi jsou příšerný, dozvěděla jsem byl v Argentině v Buenos Aires. Dal jsem si tam steak, že ten je nejlepší na světě tam prostě všichni od rána od k snídani steak k obědu styk a ve dvě ráno přijdou pětileté děti do hospody a dej si steak furt jedí maso honil. Tolik masám jo, co mi v podstatě za za týden, tak oni si k večeři. Vynikající oni, prostě to udělají poslat se potom se
Minuta: 14
solí správně a tak dále a dostávají. Tak znovu omáčku čimičuri a omáčka čimičuri spočívá v tom, že tě vlastně zase takový vinegret. Jo? Je tam prostě vinný ocet a různě. To dochucené každá ta rodina každý den každý ten restaurace má svoje čimičuri. To je jako prostě poklad Načež Načež. Načež jsem se ještě zeptal v té restauraci přesně mi to řekněte skvělý, tak oni řekli Jaké bylinky tam dali, co tam dali. Napsal jsem si to v pořadu jsem to udělal jo? Milion možností, to je kritika. Co to tam děláš, ty kreténe? Jo, já jsem byl v Peru, což je asi osm tisíc km a tamto
Minuta: 15
čimičuri. Dělej úplně jinak jo, no. Tak takovýhle malýma je pak těžká dohoda nerozumím a je za vás nějaký recept, kde naopak. Máte rád, když jako obrátíme to jo nějaký recept, který vyloženě. Máte rád tradiční v té původní nějaké receptuře? Nedoporučoval byste na to sahat, tam jí dokonce řekl, že to je skoro celá česká kuchyně česká kuchyně tam jakosti moc jako vymýšlet, protože ta chuť je tam daná jo, proč ji měnit. Já prostě řeknu, přikládám si svíčkovou, dám si támhle támhle támhle. Tak už podle vůně mi jako kuchaři ani ne dochucuje mi jenom přivoním a a víme přesně jak ta vůně má být. Buď teda přece lyže cukrem a prostě tak to voní, abys nebyl zvyklý ty ledvinky. Takhle vonět. Jo to prostě buď máte nebo nemáte a tam
Minuta: 16
si v podstatě nic měnit. Můžete si vymýšlet jiné věci z ledvinek jater, můžete si můžete si vymýšlet ten nejlepší řízek. Já dělám řízek. Jak jinak než normálně i daleko křupavější než řízek, který mi normálně známe, ale proč protože chci, aby byl nejkřupavější řízek jako protože mám rád připravím, proč bych ho je takhle, když může. No takže takhle si člověk. Jako můžeš mi pomoct, ale chuťově ta česká kuchyně v podstatě česnečka na Tak jak to chcete měnit? A jako nějaký zbytečný, no a tím je to tím nevím, jinak se ptám, proč to za Českou kuchyni jako neměníte, ale třeba italskou francouzskou a další. Tak ty mi need a čím to je, že ne, tak to stojí takovou
Minuta: 17
hru, že to prostě nikdo si dělat nebude. Máte něco konkrétního nějakou surovinu rajče, jak si přivezte italský rajčata, to můžete u nás pěstovat ve skleníku nehraj toalety jsou jenom jednou zalil pořádný rajčata do pravda. No jo. Takže prostě Ano, já taky správně říkám, když chcete si dělat dobré věci z rajčat rajčatové šťávy a nevím co všechno tak používejte prostě září srpen září a to když přijedete támhle někam do Kyjova, tak tam toho struny. Oni nevědí, co s tím problém. Ovšem je, že to nemají komu prodat. že lidi neustále kupujou ty španělských ten z toho ty zahrady to do toho obchodu stane což je taky základní problém tady tý republiky Takže a jestli to mám správně rozumím tak jídel který u kterých ty suroviny nejsou lokální jako že se u nás nedají sehnat nerostou Tady na zahradě jednoduše Tak tam prostě přemýšlíte nad tím jak to nahradit nějakou dokáže už je to blbý
Minuta: 18
já prostě ani jinou šanci nemám no jako ne dneska takový že to opravdu dělá celý svět Jo to jenom tady ortodoxní budou Future nic nejde Já jsem třeba dělal smažený chřest jo který jsem v Německu dělal před 20 lety Jo to normálně, jelo, jak hustě se mají smažit. Tak sorry, za co se zbláznil. On tady já jako k životu těsná jeden jediný to je vařený holandskou omáčku měj a zdá se jim to divné. Já jsem se taky když jsem byl mladý. Tak jak to dělá takhle a když to má být takhle jo takový ty před konečně jako jsem přesvědčený, já něco umím pro tu měj já nechci praktici, to je to je tam Praktik. Ano přijdu do pracovat,
Minuta: 19
takže v mi řekne, udělej to takhle, tak to bude takhle. Jo Udělal jsem v Ambassadoru. Vařil jsem teď říká guláš. Udělal jsem guláš neděli, ne ne, takhle se dělá guláš tady dočetl. Ty naše specialita. Guláš je takovýhle, tak jsem dělal gulášek, oni chtěli jo, vstoupil jsem do alcronu. Udělal jsem ten Mikuláš přišel s alkoholika, co děláš nejlepší guláš. A tenhle budete jenom nejlepší guláš. A tenhle takže to přesvědčení o tom, že já jsem nejlepší před 5 devastuje prostě tady cokoliv vývoj jeho prostě nedává. Já jsem když jsem Německo dělal tak jsem dával šanci normálně pomoci tam byli třeba má rok a podobně, že jaks mi tam pomáhá jsem dával šanci něco udělej. Ukaž mi to žebra bych se naučil já a zadruhé, abych vyzkoušel, jestli to těm lidem bude chutnat. On to udělal jsem si udělal dvě jídla.
Minuta: 20
Jo, přitom blbě pomáhali h&m nádobí, ale bezva rok a já nebyl marulka. On mi ukázal dvě jídla ty šli nebo nešli, když nešli. Vymyslel jsem to jinak, když mě to chutnalo ta chuť a můžete dneska dělat. Cokoliv jsem ten mušle, kolik chutí, jak předtím taky dřív znal jenom uvařit, že jo. A možná nejsou úplně česká surovina, že jo. Já ne přirozeně ale Německu byla jo, já jsem dodělal 15
Minuta: 21
je. Ten rozdíl v tom chápání do celkového děje. No takže píšu jídelníček. jako restaurace v restauraci Protože ho píšu na můžete uvařit za těch ať nebudu jezdit, ale pod tím je napsáno jídelní lístek stávalo, že jo, že tam bude námořnická kapsa takovýto taky prd. Co tam je, že jo, jo. Ale vy to tam musíte mít rozepsané to znamená, tohle tam nebude napsáno jo, jak to mám nazvat tady jako jo. Je to takhle připadalo stejný styl, dělá si to stejně, tak to tam prostě napíše knedlíku udělaná, aby si Němci nedali počet knedlík. Nemůžeš ho neznají. Pořádně jo, ale já vám řeknu třeba řeknu příkaz a kdyby jednou jsem napsal svíčková to jo, jako
Minuta: 22
normálně knedlík boehmische tohle. A což je v Německu jako překladem věc, kterou byste si nedal. Prostě tam tam tam jde o to to napsat, tak aby si to ten člověk dal ten název jako takový dopravu vypisovali Kdo Proč jak a takhle? Takže grindr schmorbraten, jo, takže to všechno špikované hovězí. thinkvision zeleninový zdá něco ze smetanové omáčce mít hausgemachte knedl. S domácím a ten druhý jako a když jsem ty knedlíky dělal 25 let, tak říkám, ale a zrovna byli houby nebo jen sex a tam nasekal houby a pórek do
Minuta: 23
těch knedlíků. YouTube, kde jsi doma nějaké dny, kdy dneska v podstatě normální věc před 25 let lety v podstatě takhle já jsem začínal s těmi s těmi nápady, který si do dneška někomu zdát divné může, že bysme udělat a oni si začali objednávat, když bych tedy neřeš mohl brát intimní, že za něco z proč, protože tam byli steinplatte spletl. No jasně a dokonce si dali řízek a k tomu si taky objednali steinplatz knedle. No a jinak jen nalákat jinak budu jíst furt to samý, co znají musíte nějak nalákat, ale musí to být při cvičení, že když si to dají, takže budou nadšený. Jo musí být nadšený, protože Víte o tom, že to bude dobré, tak to je jediný prostě krát by to tam proto bych to tady klidně dělal a napsal bych tam co tam je dobrá v Čechách
Minuta: 24
udělat jednu zásadní věc. že to je něčemu podobné je lepší jo když takhle jako teď v televizi Já tenhle vy to musíte půjčila stejně to znamená na šesti kanálech běží prostě Kluci v akci v Kašpárek téhle a všichni to dělají stejně a k čemu je to dobré Tancovat nebudu. Jo a udělám si úplně jiný jméno. Změním to nějak vymyslím si to jinak jo a oni stejně budou na tu podobu v tom jakou jo prostě Jasně chvíli dej já to já tomu rozumím tomu dementování ten víkend a přece nemůže bavit. Prostě jako chodit do práce, jedu do fabriky a dělat furt jako třeba udělat tu svíčkovou podle toho původního receptu nebo tak, jak se to má dělat. Tak to je nějakým způsobem jako umění, ne? To já nevěděl Breaking,
Minuta: 25
tam se vařilo zařazen mezi Hele ale A taky to prostě uvařit svíčkovou. Za tejden třeba 200 jídel jako každý jiný. Jo to znám, já nevím prodáte 501 daně jo, což je krát ženský počasí v sedm a půl tisíce to tak 7x pořád píšete nový a nový jídelníčky. Tak teď vám zbyde. Já nevím tohle to už prostě neprodáte, protože byste toho potřeboval mít takhle jo, když je narvaná, teda jsem tak si to musíte něco vymyslet. Jo, že že to není zakázaný, je to jako každá normální. Doma, když nemáte teda stále jídelníček. Je na to normálně hospody by se Rakousko tady
Minuta: 26
je hustý do toho nevyhodí, že to je logický ještě k tomu. Možná jeden úhel pohledu. Není to tak, že ty recepty z historicky různě vyvíjely ty nejlepší z nich, tak se z nich stali ty tradiční jídla. Jinými slovy nejsou prostě typ tradiční recepty ve své původní receptuře. Ty suroviny dotáhnu té ten největší dokonalosti a jakákoliv změna v tomto vlastně degraduje Lady jet do Každý dělá, jak chce. Jenom to bezesporu, jo? Já když dělám svíčkovou, tak si udělám prostě parádní svíčkou takovou. Vždyť tam je na tom pořadu. Já jsem nikdy netvrdil, že guláš dělám. Jinak nebo něco jiného dělám. Jinak jo, já prostě dělám to, co si myslím, že by ty lidi. Maminka, když přijde domů z práce. Tam jsou dvě děti a Manžel, který přijel z práce, tak aby s tím neměla nějak moc práce. To znamená by
Minuta: 27
jsi mohla jednoduše něco udělat v podstatě jen ze základních cílů celý ty věci Nota Bene, že když jsme se na tu Novu dostali, tak byla doba krize. A kdybych já přišel na nohu tam přišlo šest kuchař Kašpárek nějaký co vařil probrat napitá nějaký z Floridy v Hollywoodu a podobně a Vodochodský a takovýhle Sorry vždycky. a vybrali mě, proč jsem dělal úplně obyčejný guláš vybrali vodochodského Kašpárka to protože byla krize. A ty víš oni věděli, že ty lidi bude zajímat prostě takovýhle jedny budit, jestli zapněte si seznam nebo cokoliv, tak vám tam běhají furt jenom tyhle ty jídla, lidi tam kam patří.
Minuta: 28
Krupicová kaše tam běží. A proč tam běží krupicová kaše počítat ty lidi čtou? A proč to čtou No, protože jim dochází plašičky, jo, takže ona už nebude restaurace sedě jedeme na jídlo tady celá rodina za 2000 bude Ústí vařit doma. V taťka jste založil YouTube kanál, který se jmenuje babicova televize máte 8000 zadatelu, tak to pomalu roste a vy jste v tom úvodním videu říkal nikdo mi do toho nebude kecat v tom představovací, co tam máte až na vás. To znamená, že v televizi vám do toho kecat, když to dělal pro Novu nebo pro Barrandov podobně něco bylo těžké strávit bylo, že jsem dostal nějaký 35 minut. A dostal musel jsem měl čtyři recepty další je když budu dělat svíčkovou a
Minuta: 29
já nevím, co půjdu jako úplně takže vlastně to byl takový šrumec. Jo, že jsi v tom ty lidi, takže asi těžko někde orientovat. Já říkám, když si vyberou jeden, tak to bude dobrý z těch z těchto jsem ještě byla návštěva u paní, která byla 15 minut a měl druhých 15 20 minut. Pojedete to chtěl další cestu. Pa No buď mini jídel a nebo doma nebo delšího další vada byla, že ono to bylo strašně vtipné řehtali Swag opravdu hodně jo, ale jsem to pak Viděl ne vlastně střižna vlastně dala. No tak ale ona musí být vidět, že to je třeba to solí, nebo je to zase tady něco dělá a takže vystříhali vlastně ty city Veselí věci, takže mám druhou čas, tak to lítalo nahoru. Co to tam vlastně on dělá jo? Ale dobrý a potom vlastně jsme měli asi už odejít to je. Když odešel pan Dvořák,
Minuta: 30
že jo, tak to si bral ten Rumun, takže snad zavřený zkratu neusnuli miliardy, že na nás zabil a řekl, že jsi mi nějaký prodejní pořádají moc nedávali jsme pánvičky vlastně pořád děláme. No a tam jsem měl jít pryč, ale prostě za střeček podíval na tu moji úžasnou skupinu spolupracovníků a sněží kameramani a podobně, tak to bylo. Jaký blbý no, ale jste omezený, takže teďka máte na YouTubu větší volnost dámy a pánové. Když tak se podívejte na babicova televize a já jsem dneska na to koukal a zjistil jsem, že v některých videí mi tam skáčou anglické titulky. To znamená, že chcete jako svojí kuchyni rozšířit mezinárodně. Myslím litru je v anglických trubkách v německých samozřejmě
Minuta: 31
a myslím slovensky polsky. No a teď se učím čínsky teda nechci mít nic společného. Je tady hodně dotazů na pana Pohlreicha Babišem a Pohlreichem, prostě to dobrý. Jenom tam, kde jsem byl a nejlepší vůbec je to Imperialu třeba pivo. Jestli by jsi někdy zajdete rád do nějaké luxusní drahé restaurace ochutnávat. Stojí to 8000kč, stále byste uvařil Havlův guláš guláš s povidlama. Co říkáte na Českou klasiku smažák, nevím, kdo to takhle jako že to je hnus nebo co. Co říká na vaření Ládi Hrušky, co se Je tam tam tam já určitě už nepůjdu.

Předchozí video

Nikdo vám neřekne, že rád zabíjí, byl by za cvoka - Pavla Říhová | Neurazitelny.cz | Stůl pro tři

Další video

Filip Horký: učil jsem se od Martina Veselovského, novinařina je souboj ega (podcast)