Domů / Osobnosti / Michopulu Hana

Michopulu Hana

Hanka Michopulu (34)

Když neměli lidé ve městech kde nakupovat lokální zemědělské produkty, znovuobnovila tradici farmářských trhů.

Otevřela bistro Sisters specializované na chlebíčky.

Osvědčené recepty, které přinesla každá její kapitola života, vždycky uzavře pro čtenáře do kuchařky.

91: Hana Michopulu o vášni pro jídlo a proč je důležité vyrábět si jídlo vlastníma rukama

Dalším hostem je Hana Michopulu. Hanka je fenomén české gastroscény, pokud jste jen trochu fanoušci do jídla, jako jsem já, tak jste se “vlivem” Hanky určitě setkali. Stačilo si někdy prolistovat Apetit, který vznikl jako výsledek Hančiny úspěšné rubriky o jídle v časopise Marianne. Nebo jestli si občas něco rádi koupíte na farmářských trzích, jejichž tradici Hanka více než před deseti lety pomáhala v Česku obnovit.